Van balans naar harmonie

Uiteenlopende ruimtes vormen samen een stijlvolle eenheid. Een perfect kloppend totaalplaatje waarin uitstraling, functionaliteit en evenwicht centraal staan.

Van energie naar synergie

Ideeën, wensen en creativiteit brengen we samen met de juiste partners. Van aannemer tot schilder en van interieurarchitect tot licht-expert. Een krachtig netwerk dat jouw wensen vertaalt naar een uniek interieur met jouw persoonlijke touch.

Van kennis en kunde naar raad en daad

Wij nemen de regie en ontwikkelen een creatief interieurconcept waaruit beleving spreekt. Een onafhankelijke professional die jou bij de hand neemt. Van grove schets tot concreet eindresultaat.

Stap1

Kennismaking

Maak kennis met Chantal en Ralph. Dat kan in Grashoek of bij jou thuis. Net als onze creativiteit kunnen wij alle kanten op.

Je neemt ons mee in al je ideeën en wensen. Dat mag gerust van de hak op de tak. We brainstormen er direct op los. Jouw hoofd voelt lekker opgeruimd, het onze bruist van ideeën.

Stap2

Schetsen

We zetten alle wensen en ideeën om in een stijl en sfeer die precies bij jou past. In een schets brengen we je nieuwe interieur tot leven. Altijd met een kundige blik naar de (on)mogelijkheden van de ruimte(s).

Stap3

Het finale ontwerp

Spannend. We presenteren het finale ontwerp. De grove schets maakt plaats voor een gedetailleerd beeld van je nieuwe interieur. Met schaalplattegronden, sfeerimpressies, moodboards en kleur- en materiaaltoepassingen.

Laat zelf de teugels los. We halen de beste partners voor je in ons team. Nemen je bij de hand en gaan aan de slag. Altijd met een duidelijke doorkijk zonder financiële verrassingen.

Stap4

Aan de slag

We stemmen in korte tijd alle disciplines op elkaar af. Maken een strakke planning en ontzorgen je tijdens het hele proces. Ook op locatie.

Laat je inspireren

Bij Levval tillen we beleving naar een hoger niveau. We brengen professionals samen en creëren creatieve interieurconcepten die raken. Waarin je je thuis voelt en jezelf kunt zijn.

Kies voor het goede leven

Benieuwd wat Levval voor jou kan betekenen? Wij inspireren je graag. Deel jouw wensen en dromen, dan doen wij de rest!