Jouw merkidentiteit doorvertaald naar interieur

Het interieur van jouw bedrijfspand zegt veel over jouw organisatie. Een weerspiegeling van de bedrijfsidentiteit in het interieur draagt dan ook voor een groot gedeelte bij aan jouw corporate branding. Van de communicatie naar in- en externe klanten tot het versterken van employer branding. We creëren inspirerende werkomgevingen waarin jouw identiteit weerklinkt. Een ruimte waar medewerkers zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien. Gelukkig, voldaan en trots.

Van balans naar harmonie

Levval creëert een gebalanceerde werkomgeving. Een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Van concentratie en prestatie tot samenwerking en afleiding. Een werkomgeving waar medewerkers optimaal kunnen presteren. Waar iedere ruimte jouw identiteit uitstraalt.

Van energie naar synergie

Ideeën, wensen en creativiteit brengen we samen met de kernwaarden van jouw bedrijf. De manier van werken, de bedrijfscultuur en het bedrijfsimago zijn de rode draad in ons interieurconcept. Met oog voor bezettingsgraad en functionaliteit ontwikkelen we een interieur dat jouw bedrijfscultuur versterkt. Een werkomgeving waar jouw medewerkers trots op zijn.

Van kennis en kunde naar raad en daad

Wij nemen de regie, nemen je aan de hand en stellen een voor jou op maat gemaakt team van professionals samen. Van aannemer tot schilder en van interieurarchitect tot lichtexpert. Een krachtig netwerk waarmee we een onderscheidend interieurconcept realiseren. Een interieur waarin jouw bedrijfsidentiteit weerklinkt.

Stap1

Brainstormen, vragen en luisteren

In een of meerdere strategische sessies verzamelen we alle relevante informatie die nodig is voor een unieke vertaalslag naar een nieuw interieurconcept. We inventariseren de huidige positionering op basis van merk, doelgroep en concurrentie.

Stap2

Concept

Met een doordacht interieurconcept heb je een onderscheidend instrument voor corporate branding in handen. Aangevuld met een programma van eisen vormt dit de input voor het maken van een concreet interieurontwerp.

Stap3

Tekenen, schetsen en ontwerpen

Alle input zetten we om naar een passend interieurontwerp. In enkele stappen nemen we je mee van een plan in grove contouren naar een fijnmazig definitief ontwerp. Met schaalplattegronden, sfeerimpressies, moodboards en kleur- en materiaaltoepassingen.

 

Laat zelf de teugels los. We halen de beste partners voor je in ons team. Nemen je bij de hand en gaan aan de slag. Altijd met een duidelijke doorkijk zonder financiële verassingen.

Stap4

Afstemmen en uitvoeren

We stemmen in korte tijd alle disciplines op elkaar af. We leveren het project turn-key op binnen een door jou gesteld budget en tijdspad. We stellen een team van professionals naar keuze samen. Daarbij kun je rekenen op meer dan 25 jaar ervaring met alleen de beste spelers in de interieurbranche.

Laat je inspireren

Bij Levval tillen we beleving naar een hoger niveau. We brengen professionals samen en creëren creatieve interieurconcepten die raken. Waarin je je thuis voelt en jezelf kunt zijn.

Kies voor het goede leven

Benieuwd wat Levval voor jou kan betekenen? Wij inspireren je graag. Deel jouw wensen en dromen, dan doen wij de rest!